WaNNa's FotoPage

By: WaNNa NooRRidz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 30-Dec-2009 16:04 Email | Share | | Bookmark
Hari ni Hari Khamis

anakKu
 
dah 4 hari balik ke teratak sendiri..balik kampung pun tak g jejalan memana..ye laa ada anak kecik..
pas tu dah mula suka meragammm..kampung lak tgh musim panas..leh kate 3 kali dia mandi 1 hari..
pstuuu.. dia g cucuk habis 3 serangkai..dia nangis yelaa demam.....huhuuuu
minta maaplaaa kat kengkwan koz x dpt g umah time balik cuti ari tu.. anak meragam jeeeeee..


Monday, 30-Nov-2009 04:57 Email | Share | | Bookmark
My Little Chubby Baby

baru 3 hariii
Nyummy nyut nyut
anak bapaak!
View all 6 photos...
Tgk leee pic anak kite...


Saturday, 28-Nov-2009 16:33 Email | Share | | Bookmark
Yea Yea..leh selalu main internet..


Hi sesemua kengkawan xspecially kengkawan sekola lame...
mm pe laa ye citer bebudak sekola sane..windu rasenye
]kite kat cni dah jadi orang negeri lain dah...
huhuu

hmm buat kengkawan yang nak tgk gambor anak saye...Nur Raihanah
leh le tgk pic niii
ooouuups..kejap yueee..
suami ckp udah2 leeee men internet..
sok kena g kl g kenduri kawen
heee...


Saturday, 28-Feb-2009 04:49 Email | Share | | Bookmark
wassap2...kemunculan ku semula

emm..salam wat sume kawan2
aku muncul kembali stelah 4 bulan kemabukkan yang tak terkata..
betul memang betul...pengalaman aku dalam tempoh berbadan dua ini sangat mencabar..syukurlah kerana suami ku sanggup menjaga aku sehingga iron baju nak g keja pun dia wat..thank abang..betul2 sayang dia..

3.8.09 tarikh aku mendapat cahaya mata..takutnyaaa nak harungi semua ini..tapi alhamdulillah suami,mak di kampung banyak beri semangat...walaupun aku ada implikasi masalah mengandung..darah tggi dan migrain di awal kehamilan..doc suh aku banyak rehat..yelaa cemana nak rehat..keja tak byak tapi makan banyak..semua hentam..tolak kayu dan batu jee.. pastu aku ni bgeak lasak kata suami aku..ni nak g training bomba lak...heeeee.
doa2 kan aku sembuh dari smua penyakit nii...

KALAU KENGKAWAN LEH BAGI NASIHAT/PETUA PASAL MASALAH NI DIPERSILAKAN>>

THanks ya...


Tuesday, 7-Oct-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Em..My B dah g keja dah sok..8.10.08

 
 
penantian kerja tetap akhirnya Allah hadiahkan dengan tawaran kerja yang sangat baik untuk My B dan aku..Alhamdulillah ya Allah..Syukraan Jazilan...
Aku dan My B dah terpisah sementara..rindu sesangat bagi pengantin baru sperti kami..dah sebulan kami kawen,....alhamdulillah..aku bersyukur kerana penerimaan kuargenye sangat baik terhadap aku sebagai menantu sulung dan wanita dalam kuarge nye..kuargenye ramai lelaki..aku la wanita dewasa selain ibunya..penat penat memasak tetapi hatiku terhibur dengan karenah adik2nya yang suka buat jenaka..begitu juga ayah nye dan ibu nye..

aku berharap agar perkahwinan kami kekal ke akhirat..bukan setakat di dunia dia suamiku tetapi di akhirat..

Aku akan menjadi isteri yang solehah dan ibu yang penyayang..Insya Allah...

haaa sedey nye... my B dah pegi tempat kejanye...bulan 11 ni kami bersanding lagi..kenduri sebelah my B lak...jadi pengantin lagi heeee



[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net